رگولاتور بانک خازنی 8 پله مدل RPF8
پارس الکترونیک غرب (پارس مت)
12 ماه ضمانت عملکرد
رگولاتور 8 پله پارس الکترونیک مدل RPF8
تحویل 24 ساعته
ارسال رایگان به تمام نقاط کشور
24 ماه ضمانت و خدمات پسازفروش
گارانتی تعویض
پشتیبانی فنی نصب و راه اندازی
اطلاعات فنی رگولاتور 8 پله
مشخصات اختصاصی
• تعداد پله : 8
• اولیه ترانس جریان : 200/5
• نمایش cos90° (نمایش ضریب توان)
• نمایش مقدار موثر جریان خط
• نمایش درصد هارمونیک های فرد
• نمایش ولتاژهای فاز به فاز و ولتاژهای خط
• نمایش فرکانس خط
• نمایش درجه حرارت کابین
• نمایش کد خطا روی نمایشگر
• داشتن رله فن جهت فعال سازی فن کابین
مشخصات عمومی
• قابلیت تشخیص خازن های نصب شده در بانک خازنی که این عمل را با وارد و خارج کردن هر پله و اندازه گیری جریان هر پله تو آنها زن مورد نظر را تشخیص میدهد.
• قابلیت تعریف ضریب قدرت مطلوب. این مقدار در بیشتر رگولاتورها توسط سازنده روی مقدار مورد نیاز تنظیم شده و برای اکثر کاربردها نیز متفاوت می باشد.
• قابلیت تعریف ماکسیموم درصد هارمونیک ها جهت فعال سازی آلارم خارجی
• وضعیت دستی جهت ورود و خروج خازنها
• داشتن رله آلارم جهت فعال سازی آلارم های خارجی
راهنمای نصب و ابعاد
تنظیمات رگولاتور بانک خازنی 8 پله
1- با فشار دکمه MAN/AUTO براي چند لحظه از حالت auto(اتوماتيك)به man(دستي) و برعكس رفته و تغيير حالت مي دهد.( در حالت man، لامپ LED مربوط به man روشن ميشود ولي در حالت auto خاموش مي باشد)
2-بافشار دادن دکمه بالا و پایین در حالت man ميتوان برنامه ريزي دستگاه را تغيير داد.
3-با نگه داشتن دکمه CAP وهمزمان با فشار دادن شستي های بالا و پایین خازن پله اول يعني كوچكترين پله خازني اتوماتيك كه در مدار طراحي شده نمايان گشته و برنامه ريزي رگولاتور بر مبناي آن انجام مي پذيرد.
4-با نگه داشتن دکمه STAGE وهمزمان با فشار دادن دکمه هاي بالا یا پایین ميتوان قدرت خازن پله هاي بعدي را نسبت به پله اول به صورت (1:1:1:1يا1:2:2:2 يا1:1:2:2: و غيره) انتخاب نمود .(نسبت ها ميتواند از پله يك تا پله چهار متغير باشند ،از پله پنجم مطابق پله چهارم خواهد بود.)
5-با نگه داشتن دکمه RELAY و همزمان فشار دادن دکمه هاي بالا و پایین ميتوان تعداد پله هاي خازن موجود را برنامه ريزي كرد.
6-با نگه داشتن دکمه CT و همزمان با فشار دادن دکمه هاي بالا یا پایین ميتوان مقدار نسبت ترانس جريان را برنامه ريزي نمود.( به عنوان مثال براي ترانس جريان 500/5 بايستي عدد500 را تنظيم نمود .
7-با نگه داشتن دکمه PF وهمزمان با فشار دادن بالا یا پایین ميتوان ضريب قدرت (cosj) دلخواه را برنامه ريزي نمود .(از0.8 ind الي0.8 cap)
ابعاد رگولاتور (میلیمتر)
رگولاتور هوشمند بانک خازنی
توان راکتیو چیست؟
توان راکتیو توسط بسیاری از بارها برای تامین جریان مغناطیسی برای موتورها، ترانسفورماتورهای قدرت، ماشینهای جوشکاری، کورههای قوس الکتریکی، سلفها و بالاستهای روشنایی مورد نیاز است. قدرت مفیدی نیست و باید کنترل شود. واضح است که شرکت برق باید هم توان اکتیو و هم توان راکتیو را تولید، انتقال و توزیع کند. اما، اگر توان راکتیو بتواند از منبع دیگری تامین شود، شرکت برق میتواند انرژی پاکتری تولید کند.
در آن نقطه، برای کنترل توان راکتیو به صورت خودکار، به بانک های خازن و یک رگولاتور هوشمند. در دنیای پیچیده انرژی امروزی، بارهای راکتیو در شبکه همچنان در حال افزایش است. افزایش توان ترانسفورماتورها، خطوط انتقال و ژنراتورها باعث افزایش توان راکتیو شد. کنترل بارهای راکتیو به یک ضرورت تبدیل شده است و رگولاتور بانک خازنی نقش مهمی در سیستم های تصحیح توان راکتیو ایفا کرده است.
رگولاتوربانک خازنی چیست؟
رگولاتور هوشمند بانک خازنی APFC وسیله ای است که برای تنظیم و نگهداری PF یک شبکه الکتریکی استفاده می شود. PF نسبت توان واقعی به توان ظاهری در مدار است. PF ایده آل 1 است، به این معنی که تمام انرژی الکتریکی به طور موثر استفاده می شود. با این حال، در بسیاری از سیستم های الکتریکی، PF کمتر از 1 است و در نتیجه انرژی هدر می رود.
APFC با کنترل توان راکتیو سیستم الکتریکی کار می کند. توان راکتیو بخشی از توان ظاهری است که به توان واقعی کمک نمی کند و برای عملکرد در تجهیزات الکتریکی خاص ضروری است. APFC PF سیستم الکتریکی را اندازه گیری می کند و مقدار توان راکتیو مورد نیاز را محاسبه می کند. سپس بانک های خازن متصل به موازات بار را روشن یا خاموش می کند تا PF مورد نظر را حفظ کند.
فرآیند نصب رگولاتور هوشمند بانک خازنی شامل اتصال بانک های خازن به موازات بار و نصب پانل کنترل است. پانل کنترل APFC و اجزای لازم برای عملکرد سیستم مانند رله ها و سوئیچ ها را در خود جای داده است. بنابراین، اطمینان از درجه بندی APFC برای ولتاژ و فرکانس صحیح سیستم الکتریکی ضروری است.
تعمیر و نگهداری APFC شامل بررسی منظم بانک های خازن، رله ها و سوئیچ ها برای اطمینان از عملکرد صحیح آنها است. پانل کنترل نیز باید تمیز و عاری از گرد و غبار و مواد زائد باشد که ممکن است بر عملکرد قطعات تأثیر بگذارد. APFC باید به طور دوره ای کالیبره شود تا از عملکرد آن در پارامترهای مشخص شده اطمینان حاصل شود. رگولاتور هوشمند دستگاهی است که PF یک سیستم الکتریکی را با کنترل مقدار توان راکتیو مصرف شده توسط سیستم تنظیم می کند. APFC PF را در زمان واقعی اندازه گیری می کند و تعداد بانک های خازن مورد نیاز را برای حفظ ضریب توان مورد نظر روشن یا خاموش می کند. این امر منجر به بهبود راندمان الکتریکی، کاهش مصرف انرژی و افزایش طول عمر تجهیزات الکتریکی می شود.
مزایای بانک خازن و رگولاتور هوشمند
بهبود ولتاژ و کاهش تلفات
هنگامی که جزء توان راکتیو در یک مدار کاهش می یابد، جریان کل کاهش می یابد. اگر جزء توان اکتیو تغییر نکند، همانطور که معمولاً اتفاق میافتد، با کاهش مولفه توان راکتیو، ضریب توان بهبود مییابد. وقتی مولفه توان راکتیو صفر شد، ضریب توان واحد یا 100 درصد خواهد بود.تلفات هادی سیستم با مجذور جریان متناسب است و از آنجایی که جریان به نسبت مستقیم با بهبود ضریب توان کاهش می یابد، تلفات با مجذور ضریب توان نسبت معکوس دارند. این فرمول ها بر این فرض استوارند که ضریب توان بهبود یافته پیشرو نیست.خازن ها ولتاژ مدار را افزایش می دهند. با این حال، به ندرت استفاده از آنها در کارخانه های صنعتی تنها به همین دلیل مقرون به صرفه است. بنابراین، بهبود ولتاژ ممکن است به عنوان یک مزیت اضافی در نظر گرفته شود.
افزایش ظرفیت مدار و سیستم برق
عبارت آزاد شدن ظرفیت به این معنی است که با بهبود ضریب توان سیستم، جریان کل کاهش می یابد. این اجازه می دهد تا بار اضافی توسط همان سیستم ارائه شود. در شرایطی که تجهیزاتی مانند ترانسفورماتورها، کابلها و ژنراتورها ممکن است از نظر حرارتی بارگذاری شوند، بهبود ضریب توان ممکن است بهترین راه برای کاهش جریان جریان باشد. همچنین، زمانی که رتبهبندی توان موتور اصلی ژنراتور با توان ظاهری ژنراتور مطابقت دارد، بهبود ضریب توان سیستم میتواند ظرفیت بیشتری را برای تولید توان اکتیو ژنراتور آزاد کند.
کاهش هزینه برق مصرفی
هزینه برق برای تاسیسات صنعتی و تجاری معمولا از دو جزء تشکیل شده است.
یکی نرخ انرژی یا شارژ کیلووات ساعت است که مربوط به سوختی است که برای تولید و تحویل آن انرژی صرف می شود.
دومی نرخ راکتیو، کیلووات، یا شارژ تقاضای کیلوولت آمپر است. این معمولاً مربوط به سرمایه گذاری سرمایه ای است که باید برای ساخت تأسیسات تولید، انتقال و توزیع لازم برای انتقال انرژی الکتریکی به مصرف کننده انجام شود.
از آنجایی که توانایی سیستم تولید و توزیع نیروی برق توسط مقدار جریانی که ممکن است حمل کند محدود می شود، توانایی شرکت برای تامین برق تحت تاثیر ضریب توان بار قرار می گیرد. از آنجایی که مولفه راکتیو جریان در کیلووات ساعت ثبت نمیشود، شرکتها برای ضریب توان پایین با اعمال جریمهها یا هزینههای اضافی، یا با اعمال هزینههای تقاضا بر روی کیلوولت آمپر یا تقاضای توان ظاهری به جای کیلووات یا تقاضای توان فعال، هزینه ضریب توان پایین را دریافت میکنند. این هزینههای صورتحساب آب و برق اغلب به اندازهای گران است که بهبود ضریب توان را برای مشتریان مفید میسازد.