رگولاتور بانک خازنی 12 پله مدل RPF12

پارس الکترونیک غرب (پارس مت)

 12 ماه ضمانت عملکرد

رگولاتور 12 پله پارس الکترونیک مدل RPF12

قیمت:    (تومان) 16,500,000

ارسال رایگان

جهت سفارش با ما تماس بگیرید.

رگولاتور بانک خازنی 12 پله پارس مت ( پارس الکترونیک)

تحویل 24 ساعته

اطلاعات فنی رگولاتور 12 پله

مشخصات اختصاصی

• تعداد پله :     12

• اولیه ترانس جریان :  200/5

• نمایش cos90° (نمایش ضریب توان)

• نمایش مقدار موثر جریان خط

• نمایش درصد هارمونیک های فرد

• نمایش ولتاژهای فاز به فاز و ولتاژهای خط

• نمایش فرکانس خط

• نمایش درجه حرارت کابین

• نمایش کد خطا روی نمایشگر 

• داشتن رله فن جهت فعال سازی فن کابین

مشخصات عمومی

• قابلیت تشخیص خازن های نصب شده در بانک خازنی که این عمل را با وارد و خارج کردن هر پله و اندازه گیری جریان هر پله تو آنها زن مورد نظر را تشخیص می‌دهد.


• قابلیت تعریف ضریب قدرت مطلوب. این مقدار در بیشتر رگولاتورها توسط سازنده روی مقدار مورد نیاز تنظیم شده و برای اکثر کاربردها نیز متفاوت می باشد.


• قابلیت تعریف ماکسیموم درصد هارمونیک ها جهت فعال سازی آلارم خارجی

• وضعیت دستی جهت ورود و خروج خازنها

• داشتن رله آلارم جهت فعال سازی آلارم های خارجی

راهنمای نصب و ابعاد

سیم کشی رگولاتور هوشمند 12 پله

رگولاتور بانک خازنی 12 پله پارس مت ( پارس الکترونیک)

تنظیمات رگولاتور بانک خازنی 12 پله

1- با فشار دکمه MAN/AUTO براي چند لحظه از حالت auto(اتوماتيك)به man(دستي) و برعكس رفته و تغيير حالت مي دهد.( در حالت man، لامپ LED مربوط به man روشن مي‌شود ولي در حالت auto خاموش مي باشد)

 

2-بافشار دادن دکمه بالا و پایین در حالت man ميتوان برنامه ريزي دستگاه را تغيير داد.


3-با نگه داشتن دکمه CAP وهمزمان با فشار دادن شستي های بالا و پایین خازن پله اول  يعني كوچكترين پله خازني اتوماتيك كه در مدار طراحي شده نمايان  گشته و برنامه ريزي رگولاتور بر مبناي آن انجام مي پذيرد. 


4-با نگه داشتن دکمه STAGE وهمزمان با فشار دادن دکمه هاي بالا یا پایین ميتوان قدرت  خازن پله هاي بعدي را نسبت به پله اول به صورت (1:1:1:1يا1:2:2:2 يا1:1:2:2: و غيره) انتخاب نمود .(نسبت ها ميتواند از پله يك تا پله چهار متغير باشند ،از پله پنجم مطابق پله چهارم خواهد بود.)


5-با نگه داشتن دکمه RELAY و همزمان فشار دادن دکمه هاي بالا و پایین ميتوان تعداد پله هاي خازن موجود را برنامه ريزي كرد.


6-با نگه داشتن دکمه CT و همزمان با فشار دادن دکمه هاي بالا یا پایین ميتوان مقدار نسبت ترانس جريان را برنامه ريزي نمود.( به عنوان مثال براي ترانس جريان 500/5 بايستي عدد500 را تنظيم نمود .

 

7-با نگه داشتن دکمه PF وهمزمان با فشار دادن بالا یا پایین مي‌توان ضريب قدرت (cosj) دلخواه را برنامه ريزي نمود .(از0.8 ind الي0.8 cap)


ابعاد رگولاتور (میلیمتر)

ابعاد رگولاتور بانک خازنی 12 پله پارس مت ( پارس الکترونیک)
نصب رگولاتور بانک خازنی 12 پله پارس مت ( پارس الکترونیک)
رگولاتور بانک خازنی 4 پله پارس مت ( پارس الکترونیک)

(تومان)  12,500,000

رگولاتور بانک خازنی 6 پله پارس مت ( پارس الکترونیک)

(تومان)  14,000,000

رگولاتور بانک خازنی 8 پله پارس مت ( پارس الکترونیک)

(تومان) 15,000,000

سیم کشی بانک خازن و رگولاتور هوشمند

توان راکتیو چیست؟

توان راکتیو توسط بسیاری از بارها برای تامین جریان مغناطیسی برای موتورها، ترانسفورماتورهای قدرت، ماشین‌های جوشکاری، کوره‌های قوس الکتریکی، سلف‌ها و بالاست‌های روشنایی مورد نیاز است. قدرت مفیدی نیست و باید کنترل شود. واضح است که شرکت برق باید هم توان اکتیو و هم توان راکتیو را تولید، انتقال و توزیع کند. اما، اگر توان راکتیو بتواند از منبع دیگری تامین شود، شرکت برق می‌تواند انرژی پاک‌تری تولید کند.

در آن نقطه، برای کنترل توان راکتیو به صورت خودکار، به بانک های خازن و یک رگولاتور هوشمند. در دنیای پیچیده انرژی امروزی، بارهای راکتیو در شبکه همچنان در حال افزایش است. افزایش توان ترانسفورماتورها، خطوط انتقال و ژنراتورها باعث افزایش توان راکتیو شد. کنترل بارهای راکتیو به یک ضرورت تبدیل شده است و رگولاتور بانک خازنی نقش مهمی در سیستم های تصحیح توان راکتیو ایفا کرده است.

رگولاتوربانک خازنی چیست؟

رگولاتور هوشمند بانک خازنی یک واحد کنترل  بانک خازن خودکار است. این سوئیچینگ با زیر بار بردن خازن ها برای رسیدن به هدف تعریف شده توسط کاربر cos ɸ انجام می دهد. با ادغام یک کنترل کننده ضریب توان، امکان بهینه سازی فرآیندها، سرعت بخشیدن به عیب یابی و کاهش هزینه های سیستم های نظارت شده وجود دارد.

رگولاتور بانک خازنی یا کنترل کننده های ضریب توان توان راکتیو یک نیروگاه را کنترل می کنند و سعی می کنند مقدار ضریب توان را که به عنوان نسبت توان اکتیو (W) به توان ظاهری دستگاه (VA) به مقداری که در پایان بر روی مصرف کننده نهایی  تعریف می شود، مطابقت دهند.  این دارای یک رابط کاربری با نمایشگر منو محور در متن ساده برای حداکثر سهولت کار است. نمایش پارامترهای مختلف شبکه، ذخیره مقادیر مختلف و گزینه اجرای آزمایشی تجزیه و تحلیل خطاها و نظارت بر سیستم را آسان می کند. 

رگولاتور بانک خازنی پارس مت ( پارس الکترونیک)

کنترل کننده ضریب توان به طور دائم توان راکتیو نصب را کنترل می کند و ضریب توان را کنترل می کند. کنترل با اتصال و قطع بانک های خازن قدرت انجام می شود. هنگامی که ضریب توان کاهش می یابد، کنترل کننده خازن ها را به صورت متوالی فعال می کند.

اگر ضریب توان کمتر از مقدار تایید شده باشد، ریزپردازنده کنترلر دستور روشن کردن رله را صادر می کند. روشن کردن رله یک گروه خازن به مدار اضافه می کند و ضریب توان را بهبود می بخشد. (خازن ها بار راکتیو را به مدار اضافه می کنند که به افزایش ضریب توان کمک می کند.) کنترل کننده به اضافه کردن خازن ها به موازات بار ادامه می دهد تا زمانی که مقدار خوبی از ضریب توان به دست آید.

علاوه بر تصحیح ضریب توان، پارامترهای الکتریکی مانند جریان، ولتاژ، توان، انرژی، تقاضا و مقادیر حداکثر/حداقل را نشان می‌دهد. این مانند مغز سیستم تصحیح قدرت است.


مزایای بانک خازن و رگولاتور هوشمند

بهبود ولتاژ و کاهش تلفات

ضریب توان پایین می تواند باعث افت ولتاژ شود که می تواند منجر به آسیب تجهیزات، کاهش عمر تجهیزات و عملکرد ضعیف سیستم شود. تصحیح ضریب توان به کاهش افت ولتاژ کمک می کند و منجر به بهبود عملکرد سیستم و عمر تجهیزات می شود.شرکت های آب و برق اغلب جریمه هایی را برای مصرف کنندگان برای ضریب توان پایین اعمال می کنند. تصحیح ضریب توان به اطمینان از انطباق با الزامات ابزار کمک می کند و خطر جریمه ها را کاهش می دهد.



افزایش ظرفیت مدار و سیستم برق

ماشین‌های الکتریکی مانند موتورها، ترانسفورماتورها و ژنراتورها در طرح‌هایی با ضریب توان بالا دارای اندازه مناسب و کوچک‌تر هستند. از آنجایی که به دلیل جریان بیشتر و ناکارآمدی سیستم، اندازه وسایل و دستگاه ها در محیط با ضریب توان کم بزرگتر می شود. بهبود ضریب توان منجر به کاهش اندازه هادی و در نتیجه کاهش هزینه مس برای کابل ها و کانکتورها می شود. لذا شما می توانید بدون تغییر در زیرساخت شبکه برق از سیستم بار بیشتری بگیرید.

کاهش هزینه برق مصرفی

بهبود ضریب توان منجر به صرفه جویی در انرژی و کاهش هزینه های دستگاه ها و تجهیزات الکتریکی به دلیل افزایش کارایی سیستم می شود. این شامل رتبه های پایین تر و کاهش مصرف انرژی برای همان سطح خروجی است که به کاهش هزینه های عملیاتی و بهبود عملکرد اقتصادی منجر می شود.تصحیح ضریب توان مقدار توان راکتیو در سیستم را کاهش می دهد که منجر به کاهش کل توان مورد نیاز از برق می شود. یعنی انرژی کمتری مصرف می شود که به کاهش قبض برق کمک می کند.تصحیح ضریب توان مقدار انرژی مورد نیاز برای راه اندازی تجهیزات الکتریکی را کاهش می دهد که منجر به کاهش انتشار گازهای گلخانه ای می شود. این امر اصلاح ضریب توان را به یک راه حل سازگار با محیط زیست برای کاهش مصرف انرژی تبدیل می کند.

رگولاتور بانک خازنی 12 پله پارس مت ( پارس الکترونیک)

15 سال تجربه در ساخت انواع بانک خازن و رگولاتور